kilde Tina Borup
INGREDIENSER
- Dej:
- 100 g blødt smør
- 150 g sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 2 æg
- 120 g mel
- 1 tsk bagepulver
- 1 dl mælk
- 200 g blåbær
- Topping:
- 100 g flødeost/philadelphia
- 100 g smør
- 100 g flormelis
- 2 tsk vaniljesukker
FREMGANGSMÅDE
Tænd ovnen på 175 grader. Pisk smør og sukker cremet og pisk æggene i ét ad gangen. Sigt melet sammen med bagepulver og vaniljesukker. Vend melet i æggemassen. Tilsæt blåbær ( ved blåbær i lidt mel så de ikke synker) og mælk og fordel dejen i 12-14 muffinforme – de skal fyldes til lidt under kant.
Bag kagerne midt i ovnen i ca. 25 min. Lad dem stå i formen 10 min., før de tages ud og afkøles.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar