INGREDIENSER
- Dejen
- 110 g mandler
- 225 g florsukker
- 120 g æggehvider
- 50 g sukker
- 3 g vanilje
- creme
- ½ dl piskefløde
- 100 g hakket hvidchokolade
- 3 spsk lemoncurd
FREMGANGSMÅDE
1. Vej alle ingredienser af og tænd oven på 150°
2. Blend florsukker og mandler til et fint pulver( ca 2 min). Sigt gennem en si
3. Del æg( de skal være stuetemperatur) 120 g
4. Pisk hviderne på højspeed, til den skummer ( hvid) tilsæt sukker lidt af gangen, forsæt med at piske i ca 3 min, det skal lave en peaks.
5. Tilsæt mandler/ florsukker melet, vend sammen med en silikone spartel.
6. Tilsæt vanillie og vend dejen til den er blød, smidig og skinnende, men må ikke løbe.
7. Fyld i en sprøjtepose og sprøjt med en diameter på 3 cm
8. Kagerne stilles til tørre i ca 1 time. Man skal kunne sætte en finger på uden de klister.
9. Bages ved 150° i 15 min( tiden afhænger af ens ovn)
Cremen
Varm fløden op, hæld den over den hvide chokolade og rør til chokoladen er helt smeltet. Rør lemoncurd i og lad cremen køle helt af.
Kom cremen i en sprøjtepose og sæt makronerne sammen to og to med creme imellem. Smelt den mørke chokolade og dekorer makronerne
Blend flormelis og mandler i 3 min og sigt
Lav en manges det kan være den franske eller italienske udgave
Pipe med en diameter på 3 cm
Har tilsat farve
Ingen kommentarer:
Send en kommentar