mandag den 6. januar 2014

Mine macarones



INGREDIENSER

  • Dejen
  • 110 g mandler
  • 225 g florsukker
  • 120 g æggehvider
  • 50 g sukker
  • 3 g vanilje
  • creme
  • ½ dl piskefløde
  • 100 g hakket hvidchokolade
  • 3 spsk lemoncurd

FREMGANGSMÅDE


1. Vej alle ingredienser af og tænd oven på 150°
2. Blend florsukker og mandler til et fint pulver( ca 2 min). Sigt gennem en si
3. Del æg( de skal være stuetemperatur) 120 g
4. Pisk hviderne på højspeed, til den skummer ( hvid) tilsæt sukker lidt af gangen, forsæt med at piske i ca 3 min, det skal lave en peaks.
5. Tilsæt mandler/ florsukker melet, vend sammen med en silikone spartel.
6. Tilsæt vanillie og vend dejen til den er blød, smidig og skinnende, men må ikke løbe.
7. Fyld i en sprøjtepose og sprøjt med en diameter på 3 cm
8. Kagerne stilles til tørre i ca 1 time. Man skal kunne sætte en finger på uden de klister.
9. Bages ved 150° i 15 min( tiden afhænger af ens ovn)

Cremen
Varm fløden op, hæld den over den hvide chokolade og rør til chokoladen er helt smeltet. Rør lemoncurd i og lad cremen køle helt af.
Kom cremen i en sprøjtepose og sæt makronerne sammen to og to med creme imellem. Smelt den mørke chokolade og dekorer makronerne

Blend flormelis og mandler i 3 min og sigt 
Lav en manges det kan være den franske eller italienske udgave
Pipe med en diameter på 3 cm

Har tilsat farve






Ingen kommentarer:

Send en kommentar