torsdag den 6. marts 2014

Hurtigt bagepladebrød

INGREDIENSER

  • ½ l vand- evt halvt vand halvt kærnemælk eller yoghurt naturel
  • 50 g gær
  • 1½ spsk salt
  • 1 l (ca. 575 g ) grahamsmel
  • 1-2 spsk sesamfrø

FREMGANGSMÅDE


Lun vandet, så det er lillefingervarmt ( ca. 35° ). Pisk gæren ud i vandet. Tilsæt salt og mel og rør dejen sammen i 2 min med håndmikser brug dejkrogene.
Hæld dejen ud på en bradepande eller en bageplade med bagepapir. Glat den ud en firkant ca. 2 centimeter tyk, og lad den hæve under et viskestykke i ½ time. Drys med sesamfrø og bag brødet 20-25 min ved 200°. Lad brødet køle af på pladen og skær det i firkanter eller stænger.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar