torsdag den 7. november 2013

Bjarke's ANZAC kager



Ingredienser:

  • 90g Havregryn
  • 150g Mel (sigtet)
  • 200g Brun farin
  • 45g Cocos mel
  • 125g Smør (Gerne Kjærgaarden)
  • 2 spsk Gylden Sirup
  • 1 spsk Vand
  • 1 tsk Natron

Fremgangsmåde:

Bland mel, havregryn, cocos mel og brun farin i en skål.
Smelt smør, Sirup og vand i en gryde under svag varme, tilsæt herefter natron.
Hæld smør blandingen over i skålen, og bland del hele sammen.
Sættes med en teske på en smurt plade, og bages ved svag varme 140 grader i 15 til 20 min.
Vær opmærksom på at kagen faktisk ikke skal bages til den er hård, men at den hærder op når den nedkøles.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar