fredag den 22. november 2013

Hvid chokoladekage



forberedelse 8 personer

INGREDIENSER

  • 8 personer
  • 150 g hasselnødder
  • 170 g hvid chokolade
  • 125 g sukker
  • 100 g smør
  • 2 æg
  • 125 g mel
  • ½ spsk bagepulver

FREMGANGSMÅDE


Hæld hasselnødderne i et fad, og stil det i ovnen til de er varme, og rens så skallen af dem. Hak nødderne groft. Smelt chokoladen over vandbad sammen med sukker og smør. Rør hasselnødder, æg, mel og bagepulver i chokoladen. Beklæd en 1 liters bageform med bagepapir, og fordel chokolademassen heri. Bag kagen ved 175° i 20-25 min. Lad kagen afkøle, og skær den i små firkanter. Pynt kagerne med frugt fx ribs
TIP! Spis ikke kun hvid chokoladekage med ribs om sommeren:
Bag hvid chokoladekage hele året, og servér den med sæsonens bær, fx en god blommeeller stikkelsbærkompot senere på sommeren.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar