lørdag den 26. oktober 2013

Citronmakroner



Ingredienser:
  • 130 g mandler
  • 225 g flormelis
  • 1 usprøjtet citron
  • 3 æggehvider
  • 75 g sukker

Creme:

  • 1/2 dl piskefløde
  • 100 g hakket, hvid chokolade
  • 3 spsk. Lemoncurd

Pynt:

  • 50 g mørk
  • Chokolade

Fremgangsmåde:

Smut mandlerne, lad dem tørre helt og blend dem til fint mandelmel.
Tilsæt flormelis og revet citronskal og blend i yderligere et par min.
Pisk hviderne næsten stive, tilsæt sukker og pisk videre, til de er helt stive. Fold forsigtigt mandelblandingen i hviderne og kom massen i en sprøjtepose. Sæt marengsmassen på en plade med bagepapir i 2 cm store cirkler og lad dem stå ved stuetemperatur i 15 min. Bag kagerne ved 160° i 15 min og lad dem afkøle. Varm fløden op, hæld den over den hvide chokolade og rør til chokoladen er helt smeltet. Rør lemoncurd i og lad cremen køle helt af.
Kom cremen i en sprøjtepose og sæt makronerne sammen to og to med creme imellem. Smelt den mørke chokolade og dekorer makronerne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar