Ingredienser:
- 130 g mandler
- 225 g flormelis
- 1 usprøjtet citron
- 3 æggehvider
- 75 g sukker
Creme:
- 1/2 dl piskefløde
- 100 g hakket, hvid chokolade
- 3 spsk. Lemoncurd
Pynt:
- 50 g mørk
- Chokolade
Fremgangsmåde:
Smut mandlerne, lad dem tørre helt og blend dem til fint mandelmel.Tilsæt flormelis og revet citronskal og blend i yderligere et par min.
Pisk hviderne næsten stive, tilsæt sukker og pisk videre, til de er helt stive. Fold forsigtigt mandelblandingen i hviderne og kom massen i en sprøjtepose. Sæt marengsmassen på en plade med bagepapir i 2 cm store cirkler og lad dem stå ved stuetemperatur i 15 min. Bag kagerne ved 160° i 15 min og lad dem afkøle. Varm fløden op, hæld den over den hvide chokolade og rør til chokoladen er helt smeltet. Rør lemoncurd i og lad cremen køle helt af.
Kom cremen i en sprøjtepose og sæt makronerne sammen to og to med creme imellem. Smelt den mørke chokolade og dekorer makronerne
Ingen kommentarer:
Send en kommentar