lørdag den 26. oktober 2013

Drømmekage



Ingredienser:
  • 4 æg
  • 300 g sukker (ca. 3½ dl)
  • 250 g hvedemel (ca. 4¼ dl)
  • 3 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 dl mælk
  • 50 g smør
  • Fyld
  • 125 g smør
  • 100 g kokosmel (ca. 4¼ dl)
  • 250 g brun farin (ca. 3¾ dl)
  • ½ dl mælk

Fremgangsmåde:

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen. Vend det forsigtigt i dejen drysset gennem en sigte. Varm mælk og smør (lillefingervarmt) og vend det forsigtigt i dejen. Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir (ca. 5 x 22 x 30 cm) og bag kagen midt i ovnen.
Fyld: Kom smør, kokosmel, farin og mælk i en tykbundet gryde og bring det i kog under omrøring. Tag kagen ud og skru op for ovnen. Fordel fyldet på kagen og bag den færdig, stadig midt i ovnen.
Tip: Man kan piske æg og sukker lyst og luftigt over vandbad - pas på at det ikke bliver for varmt - så koagulerer æggene.
Bagetid ca 20 min ved 200° og med fyld 225° i 5 min

Ingen kommentarer:

Send en kommentar