fredag den 22. november 2013

Nøddehorn



forberedelse 20 M ∙ tilberedning 8 M ∙ portioner 25 ∙ kilde 

INGREDIENSER

  • 500 g marcipan
  • 150 g flormelis
  • 2 æggehvider (ca.)
  • æggehvider til at vende dem i
  • nøddeflager
  • 100 g chokolade

FREMGANGSMÅDE


1. Marcipan og flormelis arbejdes sammen til en ikke alt for blød masse med æggehvide.
2. Del “dejen” i 25 stykker – eller flere, afhængig af den størrelse du ønsker
3. Rul og tril i aflange stykker
4. Dyp i æggehvide og rul i nøddeflagerne
5. Sæt på en beklædt bageplade i form som horn
6. Bages ved 200 grader C i ca. 8-10 min.
7. Lad dem køle af og dyp enderne i smeltet chokolade

Ingen kommentarer:

Send en kommentar