Portioner: 8 stk | Sværhedsgrad: Let
Tilsæt chokoladen og mælk tilsættes og dejen samles hurtigt( pas på med ikke at æltes for meget, det kan gøre dem for seje og tørre).
Trykkes eller rulles ud ca. 1 cm. Tykt. Scones stikkes eller skæres ud og sættes på pladen.
Bages ved 220 grader i ca. 18 minutter i min ovn.
Jeg serverer med smør og ost
Ingredienser:
- 5 dl. Mel
- 60 gr. Sukker
- 3 tsk. Bagepulver
- 1/2 tsk. Salt
- 65 gr. Smør
- 100 gr. Marabou
- 1/2 tsk vaniljesukker
- 2 1/2 dl kærnemælk
Fremgangsmåde:
Alle tørre ingredienser blandes i en skål, skær den kolde smør i tern og tilsæt til de tørre ingredienser, jeg bruger en håndmixer til at blande smørret ud i melet. Det kan tage lidt tid.Tilsæt chokoladen og mælk tilsættes og dejen samles hurtigt( pas på med ikke at æltes for meget, det kan gøre dem for seje og tørre).
Trykkes eller rulles ud ca. 1 cm. Tykt. Scones stikkes eller skæres ud og sættes på pladen.
Bages ved 220 grader i ca. 18 minutter i min ovn.
Jeg serverer med smør og ost
Ingen kommentarer:
Send en kommentar