Solbær cupcake
INGREDIENSER
- Dejen:
- 125 g smør
- 125 g sukker
- 125 g mel
- 2 æg
- ½ tsk salt
- ½ tsk vanille
- ½ dl mælk
- 1 tsk bagepulver
- 150 g solbær
- Frosting:
- 200 g flødeost
- 2 tsk vaniljesukker
- 60 g flormelis
- 50 ml kokosmælk
- Evt frugtfarve
FREMGANGSMÅDE
Sæt ovnen til 200 grader og gør dine cupcake forme klar.
Smelt smørret og rør mælken i. Pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, sukker, salt, vanille og bagepulver i en anden skål. Hæld væsken i lidt ad gangen og rør dejen til den er helt jævn og glat. Tilsæt solbær og vendes forsigtig i. Hæld dejen i forme og bag 15-20 min.
Frosting:
Rør flødeosten og vaniljesukker sammen. Flormelisen sigtes ned i skålen og det hele piskes sammen. Hæld meget langsomt kokosmælken i, hold øje med at den ikke bliver for tynd,og stil frostingen på køl en halv times tid.
Pynt kagerne med frosting ved hjælp af en sprøjtepose.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar