Portioner: 12
Ingredienser:
- 125g smør
- 150 g sukker
- Fintrevent citronskal 1 stk
- 3 æg
- 3/4 dl mælk
- 250 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 12 tsk Leon curd
- Marengs
- 2 æggehvider
- 125 g sukker
Fremgangsmåde:
Rør smør, sukker og citronskal blødt og cremer. Pisk æggene i et ad gangen, og tilsæt mælk. Rør hvedemel samt bagepulver i dejen, og fordel i 12 muffinforme. Bag dem ca. 20 min ved 175° , og sæt dem til afkøling. Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker lidt ad gangen, og pisk, til marengensen er sej og luftig, lav et hul i toppen af hver muffin med en teske, og fyld hullet med citroncrem. Sprøjt marengensen på som låg, og sæt kagerne i oven cirka 5 min ved 225° , til marengsen er gylden
Ingen kommentarer:
Send en kommentar