INGREDIENSER
- Cupcake:
- 250 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 1/2 tsk salt
- 113 g smør rumtemp
- 201 g sukker
- 240 ml mælk
- 2 æg
- 1-1/2 tsk vanille
- Fyld:
- 50 gvfarin
- 60 g valdnødder
- 2 tsk kanel
- Topping:
- 224 g smøreost
- 113 g smør
- 2 tsk vanille
- 1 tsk kanel
- 640 g flormelis
- Til fyldet:
- I en lille skål rør sammen brun sukker, pekannødder og kanel. Sæt til side.
FREMGANGSMÃ…DE
Forvarm ovnen til 150 °.
Pisk sammen mel, bagepulver og salt.
Pisk smør og sukker indtil let og luftigt.
Tilføj æg, et ad gangen, rør godt efter hver æg
Tilsæt i vanille.
Alternativt tilsættes mel blandingen og mælk til smør blandingen, slå på lav hastighed efter hver tilsætning lige indtil kombineres.
Tag en 1 spsk dej i hver muffin form.
Drys omkring 1 tsk brun blanding sukker over dejen i form.
Tilsæt endnu 1 spiseskefuld af dejen jævnt over brunt sukker blandingen i form; tilfør endnu teskefuld brun sukker blanding.
Bages i 18 til 20 minutter eller indtil en kødnål rent.
For The Cinnamon Flødeost Glasur:
Bland smør, flødeost, kanel og vanille indtil let og luftigt.
Tilsæt floresukker ludt af gangen.
Hvis frosting er for tyk tilsæt mælk 1 spiseskefuld ad gangen for at nå spredning konsistens.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar