INGREDIENSER
- Appel crumble cheesecake:
- Bund:
- 18 digestive kiks
- 100 g smør
- 1 knivspidst salt
- Fyld:
- 2 pakker Philadelphia (400g)
- 1 pakke mascarpone (250g)
- 100 g sukker
- 2 æg
- 1 tsk vanille
- Æblerne:
- 4 æbler skrællet og skåret i små stykker
- 100 g farin
- 1 spsk kanel
- 75 g rosiner
- Crumbel:
- 100 g farin
- 100 g mel
- 50 g havregryn
- 50 g smør
FREMGANGSMÅDE
Fremgangmåde:
Ovnen opvarmes til 180 ° C springform 22 cm
I en bageplade blandes æbler, sukker, kanel og rosinerne og bages i 25 minutter. Sæt ovnen ned til 160 ° C.
I en foodprocessor skal du tilføje alle ingredienserne til kiksebunden og puls, indtil alt er blandet til en blød smuldrende tekstur, og sæt til side.
Tilsætte ingredienserne til crumble i foodprocessoren og bland det godt. Det skal være brødcrumb-lignende og sæt til side.
Tilsæt alle ingredienserne til cheesecake bland til den er ensartet og glat.
I en springform kom kiks base i og tryk indtil den er kompakt, derefter tilsættes ostekage fyldning og glat ned med en spatel. Tilsæt de hakkede æbler i et lag og hæld over karamel, der er tilbage i skålen, og drys crumble hen over derefter over .
Bag i 1 time og fjern derefter fra ovn, lad den køle af og sæt i mindst tre timer i køleskabet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar