INGREDIENSER
- 210 g Graham kiks
- 256 g mel
- 3 tsk bagepulver
- 340 g smør
- 220 g farin
- 2 æggeblomme
- 240 g flødeost
- 100 g sukker
- 1 tsk vanille extrakt/ 3 tsk vanille sukker
FREMGANGSMÅDE
Fremgang:
Forvarm ovnen til 170 ° . Beklæd bageplader med papir eller silikonebagemåtter.
I en stor skål, pisker sammen graham kiks, mel og bagepulver.
I en medium skål, med en håndmixer, bland smør og brunt sukker indtil lys og fluffy; ca. 2 minutter. Tilsæt ægget hvid og smør og bland godt .
Rør grahamskiks's blandingen med smørblandingen, indtil den er samlet.
I et andet medium skål, bland flødeost og sukker sammen. Tilsæt i æggeblomme og vanille og bland til glat.
Brug 2 spiseskefulde kagedej og anbringes på bagplader. Flad let, tryk på din tommelfinger eller en rund måleskal i midten af bolden for at skabe en lille skålform. Gentag med resterende dej.
Sæt eller rør flødeostblandingen i kagerne.
Bages i forvarmet ovn i 12 minutter eller indtil fyldningen er knap og kagerne er let gyldne.
Lad afkøles 5 minutter på bagpladerne, før de fjernes og køles fuldstændigt på et trådstativ.
Tilsæt kirsebærsovs fyldning på afkølet cookies lige før servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar