INGREDIENSER
- 200 g smør, blødt
- 200 g sukker
- ½ vanillestang, kornene eller 3 tsk vanilje sukker
- 4 æg
- 150 g mel
- 1 tsk bagepulver
- 2 Lime, skal og saft
- 24 friske hindbær
- Limetopping:
- 200 g philedelphia ost
- 50 g flormelis
- 50 g smør, meget blødt
- 1 lime, skal og saft
- Evt. frugtfarve
- Evt. et drys frysetørrede hindbær
- Glimmer, sukkerperler etc til pynt
FREMGANGSMÅDE
Cupcakes:
1: Pisk det bløde smør hvidt og luftigt sammen med vanillekorn og sukker.
2: Pisk ét æg ad gangen i massen. Pisk kraftigt efter hvert æg er tilsat.
3: Bland mel og bagepulver godt sammen og sigt det ned i dejen. Rør det godt sammen.
4: Riv skallen fra limefrugterne fint og pres saften ud. Bland det i dejen.
5: Fyld dejen ¾ op i 12 muffinsforme. Tryk 2 hindbær ned i hver cupcake. Bag i 15-20 min ved 180 grader varmluft. Køl af.
Limetopping:
1: Sørg for at smørret er meget blødt. Pisk smør og flormelis sammen. Pisk flødeosten i.
2: Riv skallen fra limefrugten fint og pres saften ud. Bland det i. Indfarv cremen i en ønsket farve.
3: Fyld cremen i en sprøjtepose med en fin sprøjtetyl og dekorér dine afkølede cupcakes.
4: Pynt de fine kager med frysetørret hindbær eller lidt fødevargodkendt glimmer, sukkerperler etc. Kun din fantasi sætter grænser.
Rør det hele på maskine
Smør forme
Hæld ca 3 spsk dej i hver form
Tilsæt hindbærene ca 5 stk
Ingen kommentarer:
Send en kommentar