torsdag den 6. marts 2014

Cheesecake brownie



INGREDIENSER

  • 200 gr. flødeost
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. revet citronskal
  • 1 spsk. sukker
  • 1 vanillestang
  • 250 smør
  • 250 gr. sukker
  • 5 æg
  • 1 vanillestang
  • 150 gr. hvedemel
  • 300 gr. mørk chokolade 70%
  • Amarena kirsebær ( kan tilsættes)

FREMGANGSMÅDE


Pisk flødeosten sammen med sukker, citron og citronskal, samt vanille. Stil cremen til side og pisk æggene i en anden skål sammen med sukker og vanille. Pisk æggeblandingen indtil æggene er blevet lyse og luftige. Smelt chokoladen i en gryde sammen med smøret over lavt blus, og lad det derefter køle lidt af. Bland chokoladen og smøret sammen med æggeblandingen, og tilsæt til sidst melet.
Fyld kagedejen i en smurt form og fordel flødeostecremen ovenpå chokoladekagedejen. Brug derefter en kniv til at trække et mønster rundt på kagen.
Bag kagen i ca. 25 minutter ved 180 gr. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar