INGREDIENSER
- 200 gr. flødeost
- 1 spsk. citronsaft
- 1 spsk. revet citronskal
- 1 spsk. sukker
- 1 vanillestang
- 250 smør
- 250 gr. sukker
- 5 æg
- 1 vanillestang
- 150 gr. hvedemel
- 300 gr. mørk chokolade 70%
- Amarena kirsebær ( kan tilsættes)
FREMGANGSMÅDE
Pisk flødeosten sammen med sukker, citron og citronskal, samt vanille. Stil cremen til side og pisk æggene i en anden skål sammen med sukker og vanille. Pisk æggeblandingen indtil æggene er blevet lyse og luftige. Smelt chokoladen i en gryde sammen med smøret over lavt blus, og lad det derefter køle lidt af. Bland chokoladen og smøret sammen med æggeblandingen, og tilsæt til sidst melet.
Fyld kagedejen i en smurt form og fordel flødeostecremen ovenpå chokoladekagedejen. Brug derefter en kniv til at trække et mønster rundt på kagen.
Bag kagen i ca. 25 minutter ved 180 gr.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar