torsdag den 18. september 2014

Himmelske hindbær-muffins






INGREDIENSER
  • 6 hele æg
  • 350 g sukker
  • 250 g smeltet smør
  • 2 moden banan, moset
  • 300 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • korn af ½ stang god vanilje
  • 400 g hindbær (tag 24 flotte bær fra
  • Topping:
  • 200 g flødeost/philadelphia
  • 200 g smør
  • 200 g flormelis
  • 4 tsk vaniljesukker

FREMGANGSMÅDE


Pisk æggene godt med sukkeret. Tilsæt smørret, og rør godt. Kom den mosede banan i dejen. Bland mel, bagepulver og vaniljekorn sammen, og kom det i æggemassen; rør, til du har en ensartet masse. Vend forsigtigt hindbærrene i dejen, og fordel den i muffinforme. Tryk et ekstra hindbær ned i midten af hver.
Bag kagerne midt i en 200° varm ovn i 12-15 minutter, til de er flot hævede og gyldne. Servér de lækre hindbærmuffins lune eller kolde.












Ingen kommentarer:

Send en kommentar