INGREDIENSER
- 6 hele æg
- 350 g sukker
- 250 g smeltet smør
- 2 moden banan, moset
- 300 g hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- korn af ½ stang god vanilje
- 400 g hindbær (tag 24 flotte bær fra
- Topping:
- 200 g flødeost/philadelphia
- 200 g smør
- 200 g flormelis
- 4 tsk vaniljesukker
FREMGANGSMÅDE
Pisk æggene godt med sukkeret. Tilsæt smørret, og rør godt. Kom den mosede banan i dejen. Bland mel, bagepulver og vaniljekorn sammen, og kom det i æggemassen; rør, til du har en ensartet masse. Vend forsigtigt hindbærrene i dejen, og fordel den i muffinforme. Tryk et ekstra hindbær ned i midten af hver.
Bag kagerne midt i en 200° varm ovn i 12-15 minutter, til de er flot hævede og gyldne. Servér de lækre hindbærmuffins lune eller kolde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar