søndag den 11. januar 2015

Kanelscones


INGREDIENSER

  • Ingredienser:
  • 300 g mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 50 g sukker
  • ½ tsk salt
  • 100 g smør
  • 1½ dl fløde (mælk kan bruges)
  • 2 spsk kanel

FREMGANGSMÅDE

1. Bland mel, bagepulver, sukker og salt sammen

2. Smulder smørret i melblandingen

3. Tilsæt fløden/mælken lidt ad gangen – og ælt dejen ensartet

4. Rul dejen ud – ca. 12 x 25 cm

5. Drys kanelet ud i miden på dejen og rul sammen

6. Tril evt. dit “brød” i lidt kanel, hvis du ønsker kanel på ydersiden

7. Skæres ud i 12 stykker, som lægges ned på en beklædt bageplade

8. Bages ved 180 grader C i ca. 18 min








Ingen kommentarer:

Send en kommentar