INGREDIENSER
- 600 g hindbær
- 40 g smør + lidt til ovnfadet
- 100 g hvedemel
- 60 g sukker
- ¼ tsk. salt
- 1 spsk. vaniljesukker
- 4 æg
- 2 dl mælk
- rørsukker
- et ovnfast fad
FREMGANGSMÅDE
Rens hindbærrene. Varm ovnen op til 210°. Smelt smørret i en gryde ved svag varme. Bland hvedemel, sukker, salt og vaniljesukker i en skål. Slå æggene ud i blandingen, og rør dejen sammen med en ske, samtidig med at du tilsætter mælk lidt ad gangen. Tilføj til sidst det smeltede smør. Smør et ovnfast fad med smør. Fordel hindbærrene i fadet, og hæld dejen ud over hindbærrene. Bag kagen i den varme ovn i 10 minutter, skru her-efter ned til 180°, og bag den i yderligere 20 minutter. Servér kagen lun eller kold. Drys med lidt rørsukker og cremefraiche tilsæt vanilje lige inden kagen serveres.
TIP: Du kan skifte hindbærrene ud med andre typer bær eller frugt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar