tirsdag den 27. oktober 2015

Regnbuekage



INGREDIENSER

  • REGNBUEKAGE
  • 4 springforme; Ø 22 cm, lagende kan også bages af flere omgange)
  • Ingredienser
  • 6 æg str. M/L
  • 225 g sukker
  • 2 spsk. vand
  • 225 g hvedemel
  • ¾ tsk. Hjortetaksalt (eller bagepulver)
  • Konditorfarve; grøn, rød, gul og blå
  • Fyld og pynt
  • 2 brev Kagemousse med vanillesmag
  • 4½ dl letmælk
  • ½ dl Koncentreret hyldeblomstsaft
  • Stjernekrymmel

FREMGANGSMÅDE

(Tilberedning:
Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.

Pisk æg og sukker skummende hvidt. Tilsæt vandet og pisk godt. Vend sigtet mel og hjortetaksalt/bagepulver i æggemassen.

Del dejen i fire lige store portioner og farv dem hver sin farve.

Kom dejen i 4 smurte meldryssede springforme (eller bag en til to bunde af gangen i samme form)

Bag lagende i 8-10 minutter.

Afkøl bundene på en bagerist.

Topping: KageMousse: Bland begge posers indhold med 4½ dl letmælk og hyldeblomstsaft. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed.

Læg lagkagen sammen med lidt over halvdelen af vanillemousse og overtræk top og sider med resten af moussen.

Drys med stjernekrymmel og server.

Tip: Kagen kan godt laves en dag før servering, men bør ikke pyntes før servering.












Ingen kommentarer:

Send en kommentar