INGREDIENSER
- REGNBUEKAGE
- 4 springforme; Ø 22 cm, lagende kan også bages af flere omgange)
- Ingredienser
- 6 æg str. M/L
- 225 g sukker
- 2 spsk. vand
- 225 g hvedemel
- ¾ tsk. Hjortetaksalt (eller bagepulver)
- Konditorfarve; grøn, rød, gul og blå
- Fyld og pynt
- 2 brev Kagemousse med vanillesmag
- 4½ dl letmælk
- ½ dl Koncentreret hyldeblomstsaft
- Stjernekrymmel
FREMGANGSMÅDE
(Tilberedning:
Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.
Pisk æg og sukker skummende hvidt. Tilsæt vandet og pisk godt. Vend sigtet mel og hjortetaksalt/bagepulver i æggemassen.
Del dejen i fire lige store portioner og farv dem hver sin farve.
Kom dejen i 4 smurte meldryssede springforme (eller bag en til to bunde af gangen i samme form)
Bag lagende i 8-10 minutter.
Afkøl bundene på en bagerist.
Topping: KageMousse: Bland begge posers indhold med 4½ dl letmælk og hyldeblomstsaft. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed.
Læg lagkagen sammen med lidt over halvdelen af vanillemousse og overtræk top og sider med resten af moussen.
Drys med stjernekrymmel og server.
Tip: Kagen kan godt laves en dag før servering, men bør ikke pyntes før servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar