INGREDIENSER
- 272 g hvedemel
- 1 tsk frisk ingefær
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk kanel
- 1/2 tsk salt
- 171 g smør
- 201 g sukker
- 1 æg
- 43 g mørk sirup
- kanel sukker til rulle
FREMGANGSMÅDE
1. Forvarm ovnen til 175 grader C
2. Sigt mel, ingefær, bagepulver, kanel og salt i en røreskål.
3. Placer smør i en røreskål og pisk indtil cremet. Tilsæt sukker. Pisk i ægget, og mørke melasse. Tilsæt 1/3 af melet blandingen i smøret blandingen; røre til grundigt blande. Sigt i de resterende mel blandingen, og bland sammen indtil en blød dej former. Knib små mængder af dej og rul til kugler 1 cm diameter mellem dine hænder. Rul hver bold i kanel sukker, og læg 2 cm fra hinanden på en bageplade uden smør.
4. Bages i forvarmet ovn, indtil toppen er afrundede og lidt revnet, ca 10 minutter. Køl cookies på en bagerist. Opbevar i en lufttæt boks
Ingen kommentarer:
Send en kommentar