INGREDIENSER
- 200 g smør - smeltet
- 250 g sukker (ca. 3 dl)
- 45 g kakao (ca. 1 dl)
- 2 tsk vaniljesukker
- 3 æg
- 175 g hvedemel (ca. 3 dl)
- 2 dl rosiner - gerne lyse
- 100 g hasselnødder eller smuttede mandler
- Pynt
- 2 spsk flormelis
- 1⁄2 dl frosne tyttebær
FREMGANGSMÅDE
Kom det smeltede smør i en skål og rør sukker, kakao og vaniljesukker i. Pisk æggene i (et ad gangen). Bland melet med rosiner og nødder og vend det i dejen. Kom dejen i en smurt springform (ca. 24 cm i diameter). Bag kagen nederst i ovnen. Lad chokoladekagen køle af, sigt flormelis over pynt med tyttebær.
Bagetid
Ca. ½ time ved. 175°.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar