INGREDIENSER
- 4 æg delt i blommer og hvider
- 300 g brun farin
- 4 dl solsikkeolie
- 250 g hvedemel
- 2 tsk. kanel
- 1 tsk. kardemomme
- kornene fra ½ vaniljestang
- ½ tsk. salt
- 1 tsk. nelliker
- 2 tsk. bagepulver
- 1 tsk. natron
- 300 g fintrevne gulerødder
- 50 g kokosmel
- 50 g grofthakkede hasselnødder
- TOPPING:
- 200 g Philadelphia-flødeost
- 3 spsk. flormelis
- fintrevet skal og saft fra 1 øko-lime
- kornene fra ½ vaniljestang
- Pynt
- ristede kokosflager
FREMGANGSMÅDE
Pisk æggeblommerne med farin, og hæld olien langsomt i, mens du pisker. Sigt melet sammen med alle krydderierne, bagepulver og natron, og sigt det i dejen. Rør godt, og vend gulerødder, kokosmel og hasselnødder i. Pisk æggehviderne helt stive, og vend dem i dejen. Fordel dejen i en 2-liters rugbrødsform foret med bagepapir eller en 28 diameter springform, og bag kagen i en 175° varm ovn i ca. 1 time. Rør ostecremen sammen, og fordel den over den afkølede kage. Pynt med ristede kokosflager.






Ingen kommentarer:
Send en kommentar