INGREDIENSER
- 250 g smør
- 150 g mørk chokolade (ca. 50% kakao) i små stykker
- 4 æg
- 250 g sukker
- 150 g hvedemel
- 3 spsk kakao
- 150 g hakkede valnøddekerne
- Topping:
- 200 g flødeost
- 2 tsk vaniljesukker
- 80 g flormelis
- Hindbær essenses
FREMGANGSMÅDE
Smelt smørret sammen med chokoladen i en gryde og lad det køle af. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Bland mel, kakao og valnøddekerner sammen og vend det forsigtigt i æggesnapsen. Vend den afkølede chokoladeblanding i. Hæld dejen i en smurt firkantet form (ca. 20 x 20 cm) og bag den midt i ovnen. Lad kagen køle af og skær den i firkanter.
Bagetid: Ca. 35 min. ved 170°.
Rør flødeosten og vaniljesukker sammen. Flormelisen sigtes ned i skålen og det hele piskes sammen. Tilsæt hindbær essens og stil frostingen på køl en halv times tid.
Når kagen er kølet af, smørgen toppings på og slut af med at drysse frysetørre hindbær.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar