INGREDIENSER
- Dej
- 125 g smør
- 125 g sukker
- 125 g mel
- 2 æg
- ½ tsk salt
- ½ tsk vanille
- ½ dl mælk
- 3 spsk kakaopulver
- 1 tsk bagepulver
- Hindbær syltetøj
- Frosting:
- 200 g flødeost
- 2 tsk vaniljesukker
- 60 g flormelis
- 50 ml kokosmælk
- Hindbær essens
- Rød frugtfarve
FREMGANGSMÅDE
Dej:
Sæt ovnen til 200 grader og gør dine cupcake forme klar.
Smelt smørret og rør mælken i. Pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, sukker, salt, vanille,bagepulver og kakaopulver i en anden skål. Hæld væsken i lidt ad gangen og rør dejen til den er helt jævn og glat. Hæld dejen i forme og bag 15-20 min.
Frosting:
Rør flødeosten og vaniljesukker sammen. Flormelisen sigtes ned i skålen og det hele piskes sammen. Hæld meget langsomt kokosmælken i hold øje med at den ikke bliver for tynd, tilsæt hindbær essens og farve, og stil frostingen på køl en halv times tid.
Når kagerne er kølet af, laver et hul med en melon ske og fyld ca 1 tsk hindbærsyltetøj og pynt kagerne med frosting ved hjælp af en sprøjtepose. Og slut af med at drysse frysetørre hindbær.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar