onsdag den 2. november 2016

Challah brød i pose


INGREDIENSER

  • 15 g gær
  • 250 ml vand
  • 3 spsk sukker
  • ½ spsk salt
  • 78 g raps olie
  • 408 g hvedemel
  • 32 g hvedemel
  • 1 æg
  • sesamfrø

FREMGANGSMÅDE

1. Tag en 4 l pose med ziplock, tilføj gær, sukker, salt, olie og hvedemel ( 408g)

2. Ryst det hele sammen, men ikke for meget.

3. Placer posen i en skål med varm vand i 30 min

4. Fjern posen, ryst og fjern luften fra posen, læg den på bordet i 1 time, vend posen hver 20 min. Denen vil og skal være våd.

5. Efter 1 time tilsæt de 32 g hvedemel og ryst posen igen. Nu vil dejen ikke klister til posen.

6. Læg posen til hævning i 1 time og 30 min.

7. Tænd ovn på 150° 

8. Drys mel på bordet, del dejen i 3 og lav 3 lange pølser og flet.

9. Pisk æg og smør brødet, drys med sesam. Lad det hæve i 15 min

10. Bag i ca. 40 min.












Ingen kommentarer:

Send en kommentar