INGREDIENSER
- 15 g gær
- 250 ml vand
- 3 spsk sukker
- ½ spsk salt
- 78 g raps olie
- 408 g hvedemel
- 32 g hvedemel
- 1 æg
- sesamfrø
FREMGANGSMÅDE
1. Tag en 4 l pose med ziplock, tilføj gær, sukker, salt, olie og hvedemel ( 408g)
2. Ryst det hele sammen, men ikke for meget.
3. Placer posen i en skål med varm vand i 30 min
4. Fjern posen, ryst og fjern luften fra posen, læg den på bordet i 1 time, vend posen hver 20 min. Denen vil og skal være våd.
5. Efter 1 time tilsæt de 32 g hvedemel og ryst posen igen. Nu vil dejen ikke klister til posen.
6. Læg posen til hævning i 1 time og 30 min.
7. Tænd ovn på 150°
8. Drys mel på bordet, del dejen i 3 og lav 3 lange pølser og flet.
9. Pisk æg og smør brødet, drys med sesam. Lad det hæve i 15 min
10. Bag i ca. 40 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar