INGREDIENSER
- Muffins
- 1 æg
- 120 g mælk
- 1 ½ dl rapsolie
- 120 g creme fraiche
- 300 g mosede bananer
- 280 g mel
- 100 g sukker
- 1 spsk. bagepulver
- ½ tsk. salt
- 300 g friske eller frosne blåbær
- streusel
- 125 g mel
- 100 g sukker
- 60 usaltet smør, smeltet
- Glaze
- 80 gflormelis
- 1 spsk. halvdelen & halvdelen eller mælk
FREMGANGSMÅDE
I en mellemstor skål, slå æg let.
Rør mælk, olie, creme fraiche, og mosede bananer.
I en separat skål, tilsættes mel, sukker, bagepulver og salt.
Tilføj alle på én gang til flydende blanding og bland godt
Vend forsigtigt blåbær (hvis de er frosset, kaste i en lille mængde mel først at overtrække).
Brug 2 muffinbakker. Fyld hver kop ¾ fuld.
Forbered Streusel blanding ved at bland mel, sukker, og smeltet smør.
Tilføj streusel blandingen på toppen af muffin og tryk forsigtigt ned.
Bages ved 200 grader 20-25 minutter, eller indtil centre er bagt og kanter er begyndt at brune.
Fjern fra panden; afkøle helt.
Støvregn med glasur.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar