INGREDIENSER
- Dej
- 2 æg
- 100 gram sukker
- 1 tsk vaniljepulver
- 1 tsk bagepulver
- 140 gram hvedemel
- 1 dl mælk
- 30 gram smør
- Fyld
- 170 gram kogte bær uden for meget væde – vi havde en blanding af brombær og solbær
- 50 gram brun farin
- 30 gram smør
- 150 gram kokosmel
FREMGANGSMÅDE
Ingredienser (form 21 x 27 cm):
Dej
Pisk æg og sukker luftigt
Smelt smøret og rør det sammen med mælken hvorefter det blandes i æggemassen
Tilsæt vaniljepulver, bagepulver og hvedemel og hæld blandingen i en kageform
Bag den i ovnen ved 180 grader (alm. ovn) i 20 min
Fyld
Smelt smøret og bland det med de blendede bær, kokosmel og brun farin
Fordel fyldet på den varme kage og bag den færdig i yderligere 5-7 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar