Kilde: https://lilluna.com/easter-basket-cookie-cups/
INGREDIENSER
- 225 g Sukker
- 200 g Farin
- 120 g Koksolie
- 120 g smør
- 250 g Peanut Butter
- 1 tsk. Salt
- 1 tsk. vanilje
- 2 æg
- 0,6 dl Mælk
- 390 g Mel
- 2 tsk. Bagepulver
- Frosting:
- 115 g usaltet smør
- 390 g Floresukker
- 0,6 dl Mælk
- 1 tsk. vanilje
FREMGANGSMÅDE
I en røreskål, bland sukker, smør og kokus , jordnøddesmør, salt og vanille. Bland godt. Tilføj æg og mælk, bland indtil cremet. Fold mel og bagepulver i.
Med en stor cookie scoop, placere dejen i kop en smurt muffin form.
Ved hjælp af en tærte presse eller noget lignende lav et fordybning i hver hul.
Bages ved 175 grade i 10-12. Lad afkøle helt.
glasur:
Bland smør, mælk, vanilje og 2 kopper din florssukker i en stor skål. Bland indtil glat og cremet, cirka 5 minutter. Derefter tilsættes de resterende flormelis og frugtfarve efter eget valg.
Pipe din frosting i dine cookie kopper og toppen pyntes efter lyst
Ingen kommentarer:
Send en kommentar