Kilde: http://www.lifeloveandsugar.com/2014/10/29/anise-licorice-cupcakes/
INGREDIENSER
- 240 g hvedemel
- 200 g sukker
- 1 1/4 tsk bagepulver
- 170 g saltet smør, stuetemperatur
- 3 æggehvider
- 2 tsk anis ekstrakt
- 120 ml creme fraiche
- 120 ml mælk
- Icing
- 100 g blødt smør
- 300 g flormelis
- 200 g flødeost
- 2 tsk anis ekstrakt
- 200 g hvid chokolade (uden nødder)
FREMGANGSMÅDE
Dejen:
1. Forvarm ovnen til 175 grader.
2. Pisk mel, sukker, bagepulver og bagepulver sammen i en stor skål.
3. Tilsæt smør, æggehvider, anis ekstrakt, creme fraiche og mælk og bland på medium hastighed lige indtil glat. Må ikke over mix.
4. Fyld cupcake til lidt mere end halvvejs.
5. Bake 18-20 minutter.
6. Lad afkøle i 1-2 minutter på muffinplade, derefter fjerne til ydre afkøling
Icing:
1. Pisk smør og flormelis, og tilsæt mascarpone.
2. Smelt mælkechokoladen over et vandbad, og rør den i cremen.
3. Klar til at komme på dine cupcakes
Ingen kommentarer:
Send en kommentar