INGREDIENSER
- 200 g blødt smør
- 375 g brun farin (ca. 6¼ dl)
- 2 æg
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk natron
- 2 tsk stødt kanel
- 1 tsk muskatnød
- 1 tsk stødt ingefær
- 450 g hvedemel (ca. 7½ dl)
FREMGANGSMÅDE
Rør smør og farin godt, til blandingen bliver lys og cremet. Pisk æggene i et ad gangen, og pisk godt mellem hvert æg. Tilsæt bagepulver, natron, kanel, ingefær og hvedemel. Saml dejen til den er glat og smidig. Lad den stå tildækket i køleskabet i ca. 1 time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og rul den ud i 2 firkanter (a ca. 36 x 40 cm). Skær hver firkant ud til 60 kager (a ca. 4 x 6 cm). Bag kagerne, ad flere gange, på en plade med bagepapir midt i ovnen.
Bagetid: Ca. 12 min. ved 175°.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar