onsdag den 15. januar 2014

Boller med bacon og mozzarella


INGREDIENSER

  • - 25 gram gær
  • - 4 dl lunken vand
  • - 1 tsk salt
  • - 1 spsk sukker
  • - ½ dl olie
  • - 200 gram bacon
  • - 175 gram revet cheddar
  • - 800-1100 gram mel

FREMGANGSMÅDE


Start med at stege bacon og lad det dryppe af på fedtsugende papir
Bland gær, vand, sukker og olie sammen.
Baconen brækkes i stykker (medmindre du har købt bacon i tern) og hældes i skålen sammen med mozzarella.
Rør godt rundt og tilsæt melet lidt efter lidt, æltet godt igennem og lad den hvile i 45 minutter.
Tag derefter dejen ud af skålen, ælt den lidt og fordel i 16 stykker, der formes til boller.
Lad dem efterhæve på to bageplader i 30 minutter og bag i en forvarmet ovn i 20 minutter ved 225 grader.





Sendt fra min nye IPad 2Boller med bacon og mozzarella

Boller
forberedelse 0 hr 0 min ∙ tilberedning 0 minutes ∙ portioner 16 stk ∙ sværhedsgrad 5 ∙ kilde Studielivet.wordpress.com

INGREDIENSER

  • - 25 gram gær
  • - 4 dl lunken vand
  • - 1 tsk salt
  • - 1 spsk sukker
  • - ½ dl olie
  • - 200 gram bacon
  • - 175 gram revet cheddar
  • - 800-1100 gram mel

FREMGANGSMÅDE


Start med at stege bacon og lad det dryppe af på fedtsugende papir
Bland gær, vand, sukker og olie sammen.
Baconen brækkes i stykker (medmindre du har købt bacon i tern) og hældes i skålen sammen med mozzarella.
Rør godt rundt og tilsæt melet lidt efter lidt, æltet godt igennem og lad den hvile i 45 minutter.
Tag derefter dejen ud af skålen, ælt den lidt og fordel i 16 stykker, der formes til boller.
Lad dem efterhæve på to bageplader i 30 minutter og bag i en forvarmet ovn i 20 minutter ved 225 grader.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar