INGREDIENSER
- 6 dl. lunken vand
- 15 g. salt
- 30 g. gær
- 2 spsk. rød pesto
- 1 spsk. oregano
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 250 g. Italiensk fuldkornshvedemel
- 500 g. hvedemel gerne italiensk tipo 00
FREMGANGSMÅDE
Rør gæren ud i lidt af det lunkne vand tilsæt resten af vandet, salt, rød pesto, hvidløgspulver og oregano. Rør fuldkornsmel i og dernæst hvedemel. Ælt dejen godt igennem. Lad hæve lunt og tildækket i 1 time indtil dobbelt størrelse. Form herefter brødet fx. ved at dele i tre klumper som trilles til lige lange pølser og flettes. Lad efterhæve på en plade med bagepapir i ca. 40 min. Pensles med æg og drysses med solsikkekerner. Bages ca. 25 min ved 200 grader (varmluft).
Det kan også bages i en form
Ingen kommentarer:
Send en kommentar