torsdag den 30. oktober 2014

Tiramisu



INGREDIENSER

  • Ingredienser:
  • 500 g mascarpone
  • 150 g sukker
  • Korn fra 1 stang vanilje
  • 3 æggeblommer – pasteuriserede
  • 2 dl piskefløde
  • 24 savoiardi kiks / ladyfingers
  • 5 dl god stærk afkølet kaffe (evt espresso)
  • 2 spsk kakao pulver

FREMGANGSMÅDE


1. Pisk mascarpone med sukker og kornene fra vaniliestangen.
2. Tilsæt 3 æggeblommer og fortsæt med at piske et par minutter, indtil det bliver lyst.
3. I en separat skål piskes fløden.
4. Tilføj piskefløden til mascarpone blandingen.
5. Gennemblød ladyfingers i espresso kaffen.
6. Dæk bunden af et stort fad med de gennemblødte kiks og læg efterfølgende så et lag af mascarpone – blandingen
7. Fortsæt med at bygge lag i fadet vekslende mellem gennemblødt kiks og mascarpone. Det sidste lag skal være mascarpone creme.
8. Drys rigeligt med kakao pulver (brug en finmasket sigte)
9. Lad din Tiramisu hvile i køleskab i mindst 4 timer – Allerhelst skal den laves dagen før



Ingen kommentarer:

Send en kommentar