INGREDIENSER
- Ingredienser:
- 500 g mascarpone
- 150 g sukker
- Korn fra 1 stang vanilje
- 3 æggeblommer – pasteuriserede
- 2 dl piskefløde
- 24 savoiardi kiks / ladyfingers
- 5 dl god stærk afkølet kaffe (evt espresso)
- 2 spsk kakao pulver
FREMGANGSMÅDE
1. Pisk mascarpone med sukker og kornene fra vaniliestangen.
2. Tilsæt 3 æggeblommer og fortsæt med at piske et par minutter, indtil det bliver lyst.
3. I en separat skål piskes fløden.
4. Tilføj piskefløden til mascarpone blandingen.
5. Gennemblød ladyfingers i espresso kaffen.
6. Dæk bunden af et stort fad med de gennemblødte kiks og læg efterfølgende så et lag af mascarpone – blandingen
7. Fortsæt med at bygge lag i fadet vekslende mellem gennemblødt kiks og mascarpone. Det sidste lag skal være mascarpone creme.
8. Drys rigeligt med kakao pulver (brug en finmasket sigte)
9. Lad din Tiramisu hvile i køleskab i mindst 4 timer – Allerhelst skal den laves dagen før
Ingen kommentarer:
Send en kommentar