torsdag den 27. november 2014

Æblemuffins med kanel og fuldkorn



INGREDIENSER

  • 100 g smør
  • 2 æg
  • ½ dl rørsukker
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 2 dl mælk
  • 2 dl hvedemel
  • 2 dl fuldkornshvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 2-3 æbler, fx Ingrid Marie
  • 2 spsk. sukker
  • 2 spsk. kanel

FREMGANGSMÅDE


Tænd ovnen på 200°.
Smelt smørret. Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende. Rør smeltet smør og mælk i dejen. Bland mel, bagepulver og salt sammen, og vend i dejen.
Sæt papirforme i en muffinform, og fyld hver form 2/3 op med dej.
Skær æblerne i tern, og vend dem med sukker og kanel.
Læg æblerne på dejen, og stil dine æblemuffins i ovnen. Bag dem i ca. 20 minutter.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar