INGREDIENSER
- 100 g smør
- 2 æg
- ½ dl rørsukker
- 2 tsk. vaniljesukker
- 2 dl mælk
- 2 dl hvedemel
- 2 dl fuldkornshvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 knivspids salt
- 2-3 æbler, fx Ingrid Marie
- 2 spsk. sukker
- 2 spsk. kanel
FREMGANGSMÅDE
Tænd ovnen på 200°.
Smelt smørret. Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende. Rør smeltet smør og mælk i dejen. Bland mel, bagepulver og salt sammen, og vend i dejen.
Sæt papirforme i en muffinform, og fyld hver form 2/3 op med dej.
Skær æblerne i tern, og vend dem med sukker og kanel.
Læg æblerne på dejen, og stil dine æblemuffins i ovnen. Bag dem i ca. 20 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar