INGREDIENSER
- (12 personer)
- Hindbærkage.
- 60 g smør
- 1,25 dl mælk
- 75 g sukker
- Korn fra en vaniljestang
- 100 g hvedemel
- ½ tsk. bagepulver
- ½ tsk. Johan Bülow Raw Liquorice Powder
- 2 æg str. M/L
- 100 g grofthakket hvid chokolade
- 125 g hindbær
- Lakridskaramel:
- 100 g smør
- 120 g sukker
- 2 spsk. glukosesirup
- 150 g kondenseret mælk
- 2 spsk. Johan Bülow Salty Liquorice Syrup
- 1 tsk. Johan Bülow Raw Liquorice Powder
- 100 g grofthakkede mandler
FREMGANGSMÅDE
Fremgangsmåde til hindbærkage med lakridskaramel
Tænd ovnen på 180ºC. Kom smør, mælk, sukker og korn fra en vaniljestang i en gryde. Smelt det til en jævn masse ved svag varme. Bland hvedemel, bagepulver og Raw Liqourice Powder sammen i en skål. Pisk æggene til en luftig og tyk masse, og bland det godt sammen med mælke- og melblandingen.
Tilsæt grofthakket hvid chokolade og hindbær til dejen, og bland det forsigtigt sammen. Hæld dejen i en lille bradepande (18×20 cm) foret med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen, indtil den er fast – den skal bages ca. 30-35 minutter. Lad kagen afkøle i formen.
Kom smør, sukker, glukosesirup og kondenseret mælk, Salty Liquorice Syrup i en gryde. Lad det koge ved høj varme i 3-5 minutter eller indtil sukkeret er opløst. Lad massen småkoge yderligere 10 minutter ved svag varme. Sørg for at røre godt rundt, så massen ikke brænder på. Pas på ikke at koge karamellen for længe. Og de grofthakkede mandler, drysset ud over kagen og fordel karamelmassen afslut med at drys Raw Liquorice Powder over kagen.




Ingen kommentarer:
Send en kommentar