torsdag den 4. december 2014

Julebiscotti



INGREDIENSER

  • 150 g rørsukker
  • 1 spsk vaniljesukker 
  • 2 æg str. L
  • 250 g hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 50 g smuttede mandler
  • 100 g soltørrede tranebær
  • Eller 100 g rosiner
  • ½ dl sukker
  • 1 tsk stødt kanel

FREMGANGSMÅDE


1. Pisk sukker, vaniljesukker og æg luftigt og skummende.
2. Bland mel, salt, mandler og tranebær.

3. Rør melblandingen sammen med æggesnapsen og kom lidt vand ved, hvis dejen er for tør. Ælt dejen sammen.
4. Tril dejen til lange stænger, ca. 4 cm bredde og 3 cm høje.
5. Bland sukker og kanel, rul stængerne heri og læg på en bageplade med bagepapir.
6. Bag stængerne ved 180 grader i ca. 20 min. Tag kagerne ud, afkøl og skær dem i skiver på skrå.
7. Læg kagerne på bagepladen og bag dem igen, til de er sprøde og tørre ved 125 grader i ca. 25 min.
8. Afkøl og opbevar i en lufttæt beholder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar