torsdag den 4. december 2014

Snehvide trøfler



INGREDIENSER

  • Ingredienser
  • (ca. 40 stk.)
  • 200 g hvid chokolade
  • 1½ dl piskefløde
  • 50 g kokosmel
  • 80 g flormelis
  • 25 g blødt smør
  • Pynt:
  • ½ dl flormelis
  • ½ dl kokosmel

FREMGANGSMÅDE


Fremgangsmåde
Hak chokoladen fint.

Varm piskefløden op ved svag varme i en lille gryde. Kom lidt chokolade i den varme fløde og rør den ud.
Fortsæt med resten af chokoladen lidt adgangen, til det hele er smeltet. Tag gryden af varmen og tilsæt
kokosmel, flormelis og smør og rør til en ensartet masse, til smørret er smeltet. Hæld massen i en beholder med låg og sæt i køleskabet natten over.

Form massen til små kugler og vend dem i kokos blandet med flormelis. Opbevar på køl til servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar