onsdag den 21. oktober 2015

Gulerodskage



INGREDIENSER

  • 3 æg
  • 1 1/2 dl. Smagsneutral olie
  • 460 g. Brun farin
  • 200 g. Mel
  • 300 g. Gulerødder, groftrevet
  • 1 1/2 tsk. Bagepulver
  • 2 tsk. Kanel
  • 2 tsk. Stødt nellike
  • 1/2 tsk. Salt
  • 150 g. Valnødder, hakkede (kan undlades
  • rosiner
  • Glasur
  • 300 g. Flødeost
  • 90 g. Flormelis
  • 4 tsk. Fintreven citronskal
  • 4 tsk. Citronsaft

FREMGANGSMÅDE

Rør farin, æg og olie godt sammen med en håndmixer. Vej de tørreingredienser af og pisk dem i, kom derefter gulerødder og hakkede valnødder i og ven det hele godt sammen. Kom kagen i en springform 22 cm. Beklæd bunden med bagepapir og smør kanterne. Bag kagen i ovnen i 65-70 minutter ved 180 grader. Efter bagning afkøles kagen helt inden glasuren kommes på.

Rør farin, æg og olie godt sammen med en håndmixer. Vej de tørreingredienser af og pisk dem i, kom derefter gulerødder og hakkede valnødder i og ven det hele godt sammen. Kom kagen i en springform 22 cm. Beklæd bunden med bagepapir og smør kanterne. Bag kagen i ovnen i 65-70 minutter ved 180 grader. Efter bagning afkøles kagen helt inden glasuren kommes på.
Dej:
Rør farin, æg og olie godt sammen med en håndmixer. Vej de tørreingredienser af og pisk dem i, kom derefter gulerødder og hakkede valnødder i og ven det hele godt sammen. Kom kagen i en springform 22 cm. Beklæd bunden med bagepapir og smør kanterne. Bag kagen i ovnen i 65-70 minutter ved 180 grader. Efter bagning afkøles kagen helt inden glasuren kommes på.
Glasur:

Vend det hele sammen og fordel det over den kolde kage og pynt med nødderne.

Pynt: hele valnødder 









Ingen kommentarer:

Send en kommentar