Karamel Muffin
INGREDIENSER
- Dejen:
- 150g mel
- 1 tsk bagepulver
- 1 drys salt
- 55g smør (stuetemp)
- 190g sukker
- 1 stort æg
- 1 tsk vanilje essens (alternativt 1 tsk vaniljesukker)
- 1 ½ dl. mælk
- 100g Karamel Creme (se link til opskriften nederst)
- Karamel Frosting
- 115g smør (stuetemp)
- 220g flormelis
- 1 drys havsalt
- ½ tsk mælk
- 65g Karamel Creme (se opskriften nederst)
- Karamel
- 1 dåse kondenseret mælk
- 1 liter vand
- En gryd
FREMGANGSMÅDE
Dejen:
Smør + sukker piskes godt og ægget tilsættes
Alt det tørre sigtes sammen i en skål
Bland skiftesvis mælk og melblandingen i æggemassen
vanilje og karamel røres forsigtigt i til slut
Bages 15 min ved 175 grader varmluft
Frostning:
Alt undtagen karamel piskes luftigt i ca. 5 min
Karamel tilsættes og vendes i. Fyldes på sprøjtepose
Karamel:
Fjern mærkaterne fra dåsen og anbring den sammen med vandet, i gryden.
Vandet bringes i kog og dette småkoger i 3 timer.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar