torsdag den 1. oktober 2015

Karamel muffin

Karamel Muffin

INGREDIENSER

  • Dejen:
  • 150g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 drys salt
  • 55g smør (stuetemp)
  • 190g sukker
  • 1 stort æg
  • 1 tsk vanilje essens (alternativt 1 tsk vaniljesukker)
  • 1 ½ dl. mælk
  • 100g Karamel Creme (se link til opskriften nederst)

  • Karamel Frosting
  • 115g smør (stuetemp)
  • 220g flormelis
  • 1 drys havsalt
  • ½ tsk mælk
  • 65g Karamel Creme (se opskriften nederst)

  • Karamel
  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 1 liter vand
  • En gryd

FREMGANGSMÅDE

Dejen:
Smør + sukker piskes godt og ægget tilsættes
Alt det tørre sigtes sammen i en skål
Bland skiftesvis mælk og melblandingen i æggemassen
vanilje og karamel røres forsigtigt i til slut
Bages 15 min ved 175 grader varmluft

Frostning:
Alt undtagen karamel piskes luftigt i ca. 5 min
Karamel tilsættes og vendes i. Fyldes på sprøjtepose

Karamel:
Fjern mærkaterne fra dåsen og anbring den sammen med vandet, i gryden.
Vandet bringes i kog og dette småkoger i 3 timer.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar