onsdag den 9. december 2015

Jule cookies

JULE COOKIES


INGREDIENSER

  • 320g smør
  • 320g hvedemel
  • 280g mørk chokolade
  • 280g hvid chokolade
  • 260g sukker
  • 260g brun farin
  • 260g havregryn
  • 2 Æg (ca. 80g)
  • 160g mandelsplitter
  • 40 ml. mælk (et snapseglas er ca. 20ml)
  • 16g revet appelsinskal
  • 12g vaniljesukker
  • 12g kanel
  • 12g kardemomme

FREMGANGSMÃ…DE

Kom alle ingredienserne ned i en skÃ¥l og rør det hele sammen indtil dejen er ensartet. 

Dejen deles seks (200g) og rulles lige lange, og sættes på køl til den er kold nok til at skære i.

NÃ¥r dejen er kold, skæres den i skiver og de lægges pÃ¥ en bageplade med bagepapir. 

Cookieserne bages ved 175 grader i ca 10 minutter, de skal være sprøde uden pÃ¥ og bløde indeni.












Ingen kommentarer:

Send en kommentar