JULE COOKIES
INGREDIENSER
- 320g smør
- 320g hvedemel
- 280g mørk chokolade
- 280g hvid chokolade
- 260g sukker
- 260g brun farin
- 260g havregryn
- 2 Æg (ca. 80g)
- 160g mandelsplitter
- 40 ml. mælk (et snapseglas er ca. 20ml)
- 16g revet appelsinskal
- 12g vaniljesukker
- 12g kanel
- 12g kardemomme
FREMGANGSMÃ…DE
Kom alle ingredienserne ned i en skål og rør det hele sammen indtil dejen er ensartet.
Dejen deles seks (200g) og rulles lige lange, og sættes på køl til den er kold nok til at skære i.
Når dejen er kold, skæres den i skiver og de lægges på en bageplade med bagepapir.
Cookieserne bages ved 175 grader i ca 10 minutter, de skal være sprøde uden på og bløde indeni.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar