torsdag den 10. december 2015

Julemarzarin med appelsin nougat


INGREDIENSER

  • 200 g marcipan
  • 200 g sukker
  • 200 g blødt smør
  • 4 æg
  • 120 g hvedemel
  • skal af 1 usprøjtet appelsin
  • ½ tsk. kanel
  • 100 g nougat
  • 1 springform, 23 cm
  • i diameter
  • PYNT:
  • 25 g hvid chokolade

FREMGANGSMÅDE

Tænd ovnen på 180° varmluft. Riv marcipanen groft, og pisk marcipan og sukker sammen. Tilsæt smørret, og pisk videre, til massen er jævn. Pisk æggene i, 1 ad gangen. Vend mel, fintrevet appelsinskal og kanel i dejen. Skær nougat i små tern, og vend dem i dejen til sidst. Beklæd formen med bagepapir, og fordel dejen i formen. Bag kagen i ovnen i ca. 40 minutter, til den er lige akkurat gennembagt. Afkøl kagen i formen. Pynt med høvlet hvid chokolade før servering.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar