INGREDIENSER
- 200 g marcipan
- 200 g sukker
- 200 g blødt smør
- 4 æg
- 120 g hvedemel
- skal af 1 usprøjtet appelsin
- ½ tsk. kanel
- 100 g nougat
- 1 springform, 23 cm
- i diameter
- PYNT:
- 25 g hvid chokolade
FREMGANGSMÅDE
Tænd ovnen på 180° varmluft. Riv marcipanen groft, og pisk marcipan og sukker sammen. Tilsæt smørret, og pisk videre, til massen er jævn. Pisk æggene i, 1 ad gangen. Vend mel, fintrevet appelsinskal og kanel i dejen. Skær nougat i små tern, og vend dem i dejen til sidst. Beklæd formen med bagepapir, og fordel dejen i formen. Bag kagen i ovnen i ca. 40 minutter, til den er lige akkurat gennembagt. Afkøl kagen i formen. Pynt med høvlet hvid chokolade før servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar