søndag den 2. oktober 2016

Condensed milk cheese cake


INGREDIENSER

  • 3 æggeblommer
  • 1 æg
  • 50 g hvedmel
  • 130 g flødeost
  • 35 ml raps olie
  • 1 tsk citron saft
  • 3 ægge-hvider
  • 45 g flormelis
  • 1 tsk citron saft

FREMGANGSMÅDE

1. 20 cm springform smurt
2. Tænd ovn på 150 ° 
3. Smelt flodeost over vandbad. Når den er smeltet piskes det let til en glat konsistens. Sæt til side.
4. Bland æggeblommer, 1 æg og kondenseret mælk godt. Sæt til side.
5. Varm olie over komfuret, sigt mel i, og pisk en jævn past, sæt til side.
6. Hæld æggeblomme blandning i fløden, bland godt, tilsæt derefter melbladning og pisk godt igennem. Sæt til side.
7. Pisk æggehvider indtil skummede, til sæt citron saft, tilsæt derefter sukker, i 3 omgange forsæt indtil en marengs tilstand.
8. Fold marengs i blommeblanding af flere omgang, fold til er godt blande.
9. Hæld dejen i form, bank den et par gange, så man undgår luftlommer.
10. Bage i vandbad. 150° C i 30 min, derefter 130° C i yderlige 75 min.

11. Når den kommer ud vendes den på hoved i 10 min mens den afkøler.

12. Fjern form og lad den afkøle helt.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar