torsdag den 5. december 2013

Pebernødder med appelsinskal



INGREDIENSER

  • 125 g blødt smør
  • 125 g sukker
  • 1 æg
  • 1 tsk revet appelsinskal (usprøjtet)
  • 275 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk stødt kanel
  • ½ tsk stødt kardemomme
  • ¼ tsk stødt hvid peber

FREMGANGSMÅDE


Rør smør og sukker godt sammen. Rør æg og appelsinskal i. Bland de øvrige ingredienser og vend dem i smørblandingen. Saml dejen til den er glat og smidig. Del dejen i 8 stykker og tril dem til pølser (ca. 22 cm). Skær hver pølse i ca. 22 stykker og tril dem til små pebernødder. Læg pebernødderne på en plade med bagepapir og bag dem øverst i oven
Bagetid: 9-10 min. ved 200°.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar