tirsdag den 13. februar 2018

Pannacottakager

INGREDIENSER

  • Ingredienser
  • Bund
  • 200 g digestivekiks
  • 2 dl cornflakes
  • 2 spsk. vaniljesukker
  • 125 g smør eller margarine
  • 200 g lys chokolade
  • Fyld
  • 500 g hindbær andet frugt kan også bruges
  • 1 liter piskefløde
  • 1/2 dl appelsinjuicekoncentrat
  • 2 1/2 dl Dansukker Sukker 245 g
  • 7-8 blade husblas
  • Pynt
  • Mynteblade

FREMGANGSMÅDE

Beklæd en form på 20 x 30 cm med plastfilm. Knus kiksene, og bland dem med cornflakes og vaniljesukker i en skål. Smelt fedtstoffet, og kom det i blandingen i skålen. Rør grundigt rundt, inden blandingen trykkes ud i formen. Stilles i køleskab. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovn ved svag effekt. Pensl bunden med chokolade. Når chokoladen er stivnet, drysses hindbær over. Læg husblassen i blød i rigeligt vand. Kog fløde, appelsinjuicekoncentrat og sukker op. Tilsæt husblassen. Lad blandingen køle lidt af, før den hældes over hindbærrene. Stilles i køleskab. Skær derefter kagen ud i firkanter. Pynt med mynteblade. Kagerne er lækre både som dessert og til en kop kaffe.

Opskriften er udarbejdet af

NOTER

Andet frugt kan bruges med. Kan laves i en springform og fyldet kan bruger til alm pannecotta.
















Ingen kommentarer:

Send en kommentar