torsdag den 5. december 2013

Tina's mumse chokoladekage



kilde Tina Borup

INGREDIENSER

  • 6 Spsk kakao
  • 250 g mel
  • 300 g sukker
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 knsp salt
  • 2 Æg
  • 150 g smelte smør
  • 2,5 dl vand
  • Glasur:
  • 3 Spsk kakao
  • 200 g flormelis
  • 0,5 dl mælk
  • 2 spsk smør
  • 1-2 tsk kanel

FREMGANGSMÅDE


Sigt de tørre dele sammen. Kom æg, smeltet smør og vand i og pisk med mixer.
Dejen hældes i en bradepande ca. 25x35 cm. Bages på næst nederste rille ca. 25 minutter ved 170 grader C. alm. ovn.
Kagen skal ikke bages for meget, den skal være lidt klæg i midten, så er den mums.
Glasur:
Kakao, flormelis, blødt smør, kanel og varm mælk blandes, så den er tyk og smøres på når kagen er kold.

Tips:
Denne portion er til en mellem bradepande, hvis du bruger ovnens skal du lave dobbelt portion. Den bliver altid vellykket og er meget hurtig at lave. Min absolutte favorit for chokoladeelskere.
Kagen bliver kun bedre af at komme i fryseren, men den bliver altid spist med det samme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar