tirsdag den 13. januar 2015

Regnbue cupcakes


INGREDIENSER

  • Ingredienser:
  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 1 tsk vaniljeessens
  • 3 æg
  • 150 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • Topping:
  • 100 g flødeost/philadelphia
  • 100 g smør
  • 100 g flormelis
  • 2 tsk vaniljesukker

FREMGANGSMÅDE

1. Pisk det bløde smør godt luftigt med sukker og vanlijeessens

2. Tilsæt et æg ad gangen og pisk godt

3. Bland mel og bagepulver og tilsæt lidt ad gangen

4. Pisk godt til en ensartet dej

5. Del dejen i 3 skåle og indfarv med pastafarve – Jeg valgte rød, gul og blå

6. Kom dejen i 3 engangssprøjteposer og læg først et lag blå dej rundt i alle 12 forme

7. Dernæst sprøjtes den gule dej jævnt ud i de 12 forme – ovenpå den blå dej

8. Til sidst et lag af den røde dej

9. Bages ved 170 grader C i ca. 20 min

10. Lad dine regnbue cupcakes køle af på en rist

Flødeost-glasur: 
1. Skær flødeosten i mindre stykker og rør den godt sammen med flormelis. 

2. Vær præcis med at måle flormelis af; kommer der for meget i bliver glasuren tynd.

3. Tilsæt nu de evt farver og sprøjt den ud på toppen af kagerne

























Ingen kommentarer:

Send en kommentar