lørdag den 7. november 2015

Grandma's Gingersnap Cookies


INGREDIENSER

  • 272 g hvedemel
  • 1 tsk frisk ingefær 
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk kanel
  • 1/2 tsk salt
  • 171 g smør
  • 201 g sukker
  • 1 æg
  • 43 g mørk sirup
  • kanel sukker til rulle

FREMGANGSMÅDE


1. Forvarm ovnen til 175 grader C

2. Sigt mel, ingefær, bagepulver, kanel og salt i en røreskål. 

3. Placer smør i en røreskål og pisk indtil cremet. Tilsæt sukker. Pisk i ægget, og mørke melasse. Tilsæt 1/3 af melet blandingen i smøret blandingen; røre til grundigt blande. Sigt i de resterende mel blandingen, og bland sammen indtil en blød dej former. Knib små mængder af dej og rul til kugler 1 cm diameter mellem dine hænder. Rul hver bold i kanel sukker, og læg 2 cm fra hinanden på en bageplade uden smør.

4. Bages i forvarmet ovn, indtil toppen er afrundede og lidt revnet, ca 10 minutter. Køl cookies på en bagerist. Opbevar i en lufttæt boks 










Ingen kommentarer:

Send en kommentar