torsdag den 12. maj 2016

Chokolade muffins med appelsin




INGREDIENSER

  • 2 æg
  • 4 dl sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • skal af en hel appelsin
  • 2 dl smagsneutral olie
  • 2 dl mælk
  • 6 dl mel 360 g
  • ½ tsk salt
  • 6 spsk kakaopulver
  • 2 tsk bagepulver
  • evt. hakket chokolade
  • Frosting:
  • 300 g flødeost
  • 3 tsk vaniljesukker
  • 90 g flormelis
  • 90 ml fløde
  • Evt frugtfarve

FREMGANGSMÅDE

Dej:
Pisk æg og sukker sammen med vaniljesukker. Tilsæt appelsinskal
Bland olie og mælk. Bland mel med kakao, bagepulver og salt. Tilsæt skiftevis mælk og mel blandning, rør til en ensartet masse.
Der kan tilsættes lidt hakket chokolade, hvis den skal være lidt mere syndig. Fordel dejen i muffinsforme . Bages ved 180 grader C i ca. 20 min.

Frosting:
Rør flødeosten og vaniljesukker sammen. Flormelisen sigtes ned i skålen og det hele piskes sammen. Hæld meget langsomt fløden i hold øje med at den ikke bliver for tynd,deles i 3 skåle og tilsæt 3 forskellige farver, og stil frostingen på køl en halv times tid.
Pynt kagerne med frosting ved hjælp af en sprøjtepose. 
















Ingen kommentarer:

Send en kommentar