lørdag den 26. oktober 2013

Lakridskage



Ingredienser:

  • 225 Gr. Smør
  • 450 Gr. Brun farin
  • 3 Hele Æg
  • 3 Spsk. Lakridspulver
  • 270 Gr. Hvedemel
  • 1½ Tsk. Bagepulver

Fremgangsmåde:

Start med at smelte smør og brun farin i en gryde over svag varme. Lad smørret smelte halvt, og tag gryden af varmen, og lad resten af smørret smelte ved varmen fra resten af massen. Smørmassen må ikke være varmere, end du kan have fingeren i den, inden du blander den med resten af ingredienserne. Pisk smørmassen godt med æggene. Tilsæt lakridspulveret og pisk igen. Bland hvedemel og bagepulver, og sigt det i æggemassen, og vend det forsigtigt sammen til en ensartet dej med en palette.
Hæld dejen i en lille bradepande 25 x 35 cm. beklædt med bagepapir og bag kagen i en forvarmet ovn ved 180o C i 25 minutter, på midterste ovnrille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar